TopBij IkRookGezond.nl bestel je alleen de best geteste e-sigaretten

  

De beste e-sigaret kopen Goedkope e-liquid voor de esigaret bestellen Clearomizers voor de esigaret bestellen
Goedkope coils voor de esigaret bestellen Goedkope batterijen en boxmods voor de e-sigaret kopen Goedkope accessoires en onderdelen voor de e-sigaret kopen
Goedkope startersets voor beginnende dampers esigaret voor ervaren dampers en gevorderde vapers IkRookGezond klanten reviews en ervaringen

 

esigaret in vliegtuig en op vakantie

 

Jouw beste keuze

Bij IkRookGezond koop je goedkope e-sigaret startersets, e-liquids van de bekendste merken, ruime keuze uit clearomizers en overige accessoires op gebied van elektronisch roken.

Jouw voordelen

Vraag ons gerust advies bij het kiezen van de beste e-sigaret. Wij helpen je graag de beste e-smoker vinden.

Vandaag besteld is vandaag verzonden.

Lage verzendkosten.

De enthousiaste specialist

IkRookGezond.nl behoort tot de pioniers op gebied van elektronisch roken in Nederland en België. Ons team is al sinds de sterke opkomst van de esigaret dagelijks met veel plezier bezig met verkoop en het geven van het beste advies.

“Top service!”

Dit horen we het vaakst van onze klanten. En dat klopt: iedere klant moet altijd tevreden zijn. Hoe dan ook! Check de ervaringen van onze duizenden klanten ⟩ 

 
 

Klanten ervaringen en reviews e-sigaret IkRookGezond

 

 

Niet roken maar dampen
Elektronisch roken is eigenlijk niet helemaal de juiste term. :-) Je ‘rookt’ namelijk niet echt zoals bij een ouderwetse sigaret waarbij je de rook van verbrande tabak inhaleert.

Daarom spreken we van dampen. Bij dampen wordt vloeistof in de e-sigaret verhit waardoor damp ontstaat.

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van e-sigaretten voor beginnende dampers »
Rookvloeistof in alle smaken
Het gaat uiteindelijk natuurlijk allemaal om de smaak. Daarom hebben we een zeer uitgebreid assortiment e-liquid van bekende merken. Alle rookvloeistoffen die wij verkopen worden geproduceerd in Nederland, overige landen in Europa of in Amerika.

Je kunt kiezen uit een enorm aanbod aan smaken.

Ontdek al onze e-liquids op deze pagina »
Tabakswet en regelgeving
De e-sigaret valt in Nederland onder de Tabakswet. Dit betekent dat wij alleen verkopen aan mensen van 18 jaar en ouder. Daarnaast is het als webshop niet toegestaan reclame te maken. Zelfs niet op onze eigen website... :-)

Zo kunnen wij bijvoorbeeld haast nergens foto’s van onze producten tonen, behalve op categorie- en productpagina's. Daar tref je één afbeelding aan van de verpakking met daarbij de inhoud van de set.
E-sigaret kopen bij IkRookGezond.nl
Hier bestel je gemakkelijk jouw favoriete e-sigaret starterset, e-liquids, clearomizers en accessoires.
Geweldige after-sales
Als enthousiast team bieden wij perfecte service en after-sales. En die service gaat heel ver: jij moet altijd tevreden zijn. Hoe dan ook! Dat vinden wij leuk. :)
Advies nodig? Wij geven het graag!
We behoren tot de allereerste webshops op gebied van dampen. Met onze enorme ervaring zorgen wij er altijd voor dat jij de beste keuze zal maken.