Top

z _ Classic E-Sigaret | Batterij

  • Replaced batterij esigaret classic
  • Batterij esigaret classic
9,95

Classic E-Sigaret | Batterij


« DIT PRODUCT IS VERVANGEN DOOR EEN NIEUW PRODUCT »

Helaas worden de onderdelen van de Classic E-Sigaret niet meer gefabriceerd.

Vervangend product: We hebben een uitstekende vervanger voor dit type e-sigaret gevonden in de producten van het Nederlandse merk Vaporlinq. 

Je vindt deze geweldige Cig-a-LinQ e-sigaretten hier »Deze batterij is speciaal geschikt voor de Classic E-Sigaret en past dan ook alleen op dit type e-sigaret.

 NB:  Voor alle overige e-sigaretten uit onze webshop zijn batterijen van een ander type verkrijgbaar.

Specificaties:
Batterijvermogen: 180mAh, deze heeft bij redelijk intensief gebruik voldoende stroom voor zo'n 3-4 uur elektronisch roken
Voltage: 2.8-4.2V
Oplaadtijd: ca. 1,5 - 2 uur

Levensduur batterij

Zoals iedere oplaadbare accu is ook de batterij van de Classic E-Sigaret op een gegeven moment aan vervanging toe. Normaal gesproken gaat de batterij bij intensief dagelijks gebruik enkele maanden mee. Uiteraard is deze indicatie afhankelijk van de gebruiksintensiteit.

De levensduur wordt optimaal door meteen na aanschaf de allereerste oplaadtijd van tenminste vier uur in acht te nemen. Daarna is de batterij in twee tot drie uur volledig opgeladen voor gebruik.

 TIP:  Het is aan te raden de batterij niet té lang aan de oplader te leggen. Daarom wordt 's nachts opladen door de fabrikant afgeraden.

Onderhoud batterij

Het is sterk aan te raden dat de batterij regelmatig drooggemaakt en gereinigd wordt met een tissue. Hierbij kan gerust een beetje alcohol (verkrijgbaar bij een drogisterij) gebruikt worden. We kennen verhalen van klanten die spiritus gebruikten voor het reinigen van de onderdelen. Ook het drogen van het gedeelte met de schroefdraad met behulp van een föhn zorgt voor een goede geleiding van de stroom naar de verstuiver.

Door regelmatig reinigen van de batterij wordt voorkomen dat de geleiding van stroom naar de verstuiver drastisch afneemt of zelfs komt te vervallen.


Deze kleur of variant is op dit moment niet leverbaar. Kies een andere optie.
Verzonden binnen: 1 werkdagOp voorraad: 0
Dankzij een extra batterij voor je Classic E-Sigaret rook je gegarandeerd de hele dag door.