Top

z _ Kanger Mini Protank 3 clearomizer (vervangen door TOP EVOD)

  • Kanger mini protank 3
  • Kanger mini protank 3 1
  • Kanger mini protank 3 2
  • Kanger mini protank 3 3
7,95
Deze kleur of variant is op dit moment niet leverbaar. Kies een andere optie.
Verzonden binnen: 1 werkdagOp voorraad: 0

Deze clearomizer is geschikt voor de wat meer ervaren e-roker, die graag eens iets anders wil dan een CE4 of MT3 clearomizer.‘Kangertech Mini Protank 3’ clearomizer | vervangen door TOP EVOD clearomizer

 

 NB >  Dit product wordt niet meer gemaakt en is vervangen door de

 
» Kangertech TOP EVOD clearomizer
.

 
Deze clearomizer gebruikt exact dezelfde coils als de Mini Protank.


Je kunt gerust de Mini Protank 3 op deze pagina bestellen, maar je ontvangt dan dus de Kangertech TOP EVOD. :-)

 


Werkt perfect met batterijen van het type Justfog en eVod.

Deze clearomizer is geschikt voor de wat meer ervaren e-roker, die graag eens iets anders wil dan een Justfog, CE4 of MT3 clearomizer.

De Mini Protank 3 clearomizer bestaat uit meerdere lossen onderdelen (zie foto 3), die allemaal apart van elkaar gereinigd kunnen worden.

Levensduur clearomizer:

De clearomizer is het onderdeel van je e-sigaret die het meeste te verduren krijgt. Bij normaal intensief dagelijks gebruik gaat de 'coil', de binnenste kern waarin de rookvloeistof wordt verhit en verdampt, van de clearomizer zo'n vier weken mee. Daarna is deze meestal aan vervanging toe.

De Protank Neo clearomizer is demontabel; de verschillende onderdelen zijn goed te reinigen met spiritus en vervolgens in een bakje met water waarin wat afwasmiddel opgelost is. Na een poosje weken kunnen de onderdelen dan grondig worden gedroogd (het liefst met een föhn) waarna ze weer in elkaar gezet kunnen worden voor gebruik.

Coil
De 'coil' kan eenvoudig worden vervangen door een nieuw exemplaar waardoor je Protank clearomizer weer vele weken perfect functioneert.


 TIP:  Bestel meteen een Pyrex glaasje mee zodat je meteen kunt blijven dampen mocht het glaasje van de tank ooit eens breken.