Top

z _ eVod – startset

  • Irg startset evod vapos2 1 1
  • Irg startset evod vapos2 1 luxe 2
  • Irg startset evod vapos2 3
  • Categoriepagina verdampers
  • Irg batterij evod 1
16,95
Deze kleur of variant is op dit moment niet leverbaar. Kies een andere optie.
Verzonden binnen: 1 werkdagOp voorraad: 0
» De meest gekozen startset.
Met deze set haal je alle hardware in huis om elektronisch te roken. De set bestaat uit een krachtige eVod batterij, een stijlvolle eVod MT3 clearomizer en een USB-lader.


eVod – startset


Met deze set haal je alle hardware in huis om elektronisch te roken. De set bestaat uit een krachtige eVod batterij, een stijlvolle eVod MT3 clearomizer en een USB-lader.

De batterij ziet er prachtig uit. Het fraai vormgegeven schakelaartje zit netjes in de batterij zelf verwerkt. De bijgeleverde stijlvolle metalen verdamper is demontabel en zeer goed te reinigen. De 'coil' (de kern waarin de rookvloeistof wordt verdampt) is na zo'n vier weken gemakkelijk te verwijderen en te vervangen door een nieuw exemplaar waarna de verdamper weer weken perfect werkt. 
 
De batterij is 8,2 cm lang en levert met 650mAh genoeg stroom voor ongeveer 6 uur lang elektronisch roken. De totale lengte van de hele sigaret is 13,5 cm.

Inhoud:

1 x eVod batterij, capaciteit: 650mAh, lengte: 8,2 cm
1 x verdamper, type eVod MT3 in de kleur van de batterij, inhoud 2,0 ml
1 x USB-lader
1 x duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing


 TIP 1  Vergeet niet een flesje e-liquid mee te bestellen, zodat je meteen kunt dampen.
 
 TIP 2  Bestel meteen een tweede verdamper mee zodat je alvast een reserve exemplaar in huis hebt, of deze vult met een ander smaakje e-liquid.

 TIP 3  Het is aan te raden de batterij niet té lang aan de oplader te leggen. Daarom wordt 's nachts opladen door de fabrikant afgeraden.