Top

Eleaf Elven POD startset

  • Eleaf elven startset pod kit
14,95
Verzonden binnen: 1 werkdagOp voorraad: 96
De Eleaf Elven startkit die werkt met een vervangbare POD. Deze POD heeft een e-liquid capaciteit van 1,6ml en is hervulbaar. De batterij heeft een vermogen van 360mAh.  
Doordat het een POD-systeem is werkt de e-sigaret door een automatisch inhaleersysteem. De batterij heeft dus geen knop: gewoon een trekje nemen en hij werkt.
⟩ Geschikt voor beginnende dampers.


Eleaf Elven POD

 
 Geschikt voor beginnende dampers.


De Elven van Eleaf is een E-sigaret die werkt op het POD systeem. De batterij van deze startset heeft een vermogen van 360mAh en is op te laden via de micro USB kabel. De POD's hebben een E-liquid capaciteit van 1.6ml en zijn te vullen wanneer het reservoir leeg is. De elektrische sigaret werkt middels een automatisch inhalatiesysteem en heeft hierdoor geen knoppen.

 
Over de batterij

De batterij die wordt gebruikt in deze set heeft een capaciteit van 360mAh. Het maximaal uitgaand wattage is 15W en is niet instelbaar. De set heeft namelijk geen knoppen en werkt door middel van een automatisch inhalatiesysteem.

 
Voor de actuele batterijstatus kan er gekeken worden naar het LED lampje aan de onderzijde van de mod. 

 
Wilt u de batterij opladen? Dit kan door middel van de micro USB kabel. Deze is meegeleverd bij aankoop van de set.

 
Over de POD

De POD's van de Elven hebben een E-liquid capaciteit van 1.6ml. Deze is te vullen via de zijkant van de POD. U kunt de rubberen sluiting los trekken om de liquid toe te voegen. Hierna is het belangrijk om deze weer goed te sluiten om lekken te voorkomen.

 
Doordat het een POD-systeem is werkt de e-sigaret door een automatisch inhaleersysteem. De batterij heeft dus geen knop: gewoon een trekje nemen en hij werkt.

 
De coil die is verwerkt in de POD heeft een weerstand van 1,6 Ohm. Hierdoor is die geschikt voor beginnende dampers en mensen die graag willen stoppen met het roken van traditionele tabak.

 
Een POD gaat gemiddeld twee weken mee bij normaal gebruik. Damp je bovengemiddeld en merk je dat de smaak aan het afnemen is? Dan wordt het tijd voor een nieuwe POD.

 
 Let op:  Het is belangrijk om de liquid ongeveer 15 minuten te laten intrekken nadat je een nieuwe POD in de batterij hebt gedaan.

 
⟩  Alleen nog een beetje e-liquid (kies hier je smaak) toevoegen en je kunt meteen gaan dampen.

 

Inhoud Eleaf Elven POD startset

1 x Eleaf Elven Mod
1 x Eleaf Elven POD
1 x Micro USB kabel
1 x Handleiding Eleaf Elven POD

Specificaties Eleaf iStick Basic

– Soort e-sigaret: POD systeem
– Inhoud: 1.6ML
– Inhalatiemethode: Mouth-to-Lung (MTL)
– Gebruikersniveau: beginnende damper
– Vermogen batterij: 360mAh
– Soort tank: POD
– Inhoud tank: 1,6ml
– Vulmethode: side fill tank
– Dampvermogen: gemiddeld
– Verbruik van liquid: weinig
– Oplader Micro-USB (meegeleverd)
– Garantieperiode: batterij en oplader 3 maanden
– Garantieperiode coils en clearomizer: DOA
– Koppeling: POD systeem
– TPD2 gecertificeerd: ja

 

Handleiding Eleaf Elven POD e-sigaret

Je ontvangt een handleiding bij je bestelling.

 

 TIP: 
Laad de batterij bij voorkeur op via een adapter met een vermogen van 500 mAh tot 1 Ampère (bijvoorbeeld die van een mobiele telefoon, en niet die van een tablet). Een te groot vermogen kan op termijn de levensduur van de batterij verkorten.