Top

Eleaf GS-Air 2 – airflow control clearomizer

  • Eleaf gs air 2 clearomizer 3
  • Eleaf gs air 2 clearomizer
  • Eleaf gs air 2 clearomizer 2
  • Eleaf gs air 2 clearomizer 4
12,95
Levertijd: 1 dag | Maximaal: 2 dagen


Eleaf GS-Air 2 – airflow control clearomizer

Dual Coil Airflow Adjustable | 2ml

De Eleaf GS-Air 2 clearomizer is speciaal ontworpen voor de Eleaf iStick Basic batterij, maar sluit ook naadloos aan op bijvoorbeeld de Justfog J-Easy 9 batterij. Deze tank maakt gebruik van een dual coil van Eleaf die voorkomt dat je een verbrande smaak zult proeven wanneer de e-liquid bijna op is. Deze smalle tank heeft een inhoud van 2ml en maakt gebruik van een 0,75 Ohm dual coil. Verder is hij gemaakt van roestvrij staal en Pyrex glas. Ook beschikt hij over een airflow control.

Geschikt voor batterijen met 510 schroefdraad, zoals de Eleaf iStick Basic batterij en de Joyetech eGo ONE batterij.

Niet geschikt voor batterijen met eGo schroefdraad, zoals: Kangertech eVod batterij, Justfog 1453 batterij, Vision Spinner batterij etcetera.

Onderhoud
De GS-Air 2 clearomizer is demontabel; de verschillende onderdelen zijn goed te reinigen door te spoelen met heet water. Hierna moeten de onderdelen grondig worden gedroogd met een tissue en (het liefst) een föhn, waarna ze weer in elkaar gezet kunnen worden voor gebruik.

Garantie
Op deze clearomizer is DOA (Dead On Arrival) garantie van toepassing. Dit houdt in dat het product zonder problemen wordt vervangen indien het bij aankomst defect blijkt te zijn. Valschade en breukschade valt niet onder de garantievoorwaarden.

Dual coil
 TIP  De dual coil (NB: de GS-Air 2 heeft een eigen type ‘Pure Cotton Head’ coil) kan eenvoudig worden vervangen door een nieuw exemplaar waardoor je verdamper weer vele weken perfect functioneert.

Bij dit artikel is het volgende product relevant: