Top

Perfecte garantie, service en after-sales bij IkRookGezond.nl

Garantie & retourneren


Ik Rook Gezond biedt 100% tevredenheidsgarantie. Wij hebben er alle belang bij dat jij als klant op en top tevreden bent en blijft, en daardoor regelmatig terugkomt voor nieuwe bestellingen.

Daarnaast genieten wij gewoon ook dagelijks volop van de hele plezierige reacties en bedankjes die wij steeds weer ontvangen. ;-) Het grote aantal enthousiaste ervaringen van klanten motiveert ons ieder dag weer ons uiterste best te doen voor jou als klant.

Jij moet hoe dan ook tevreden zijn, dus mocht er toch eens een onderdeel niet voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen dan kun je deze, binnen de normale gebruiksduur, zonder problemen omruilen. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een nieuw onderdeel. Gebruikte e-liquids, cartridges en clearomizers kunnen vanwege hygiëneredenen vanzelfsprekend niet worden omgeruild.

Onze service en after-sales zijn werkelijk fenomenaal en op de pagina met klantenervaringen tref je daarvan vele voorbeelden aan.

Ons motto: een probleem wordt altijd opgelost. Het is ons al jaren gelukt. Altijd.

Heb je een vraag over een defect product? Wij lossen het op!

Belangrijk: door bij je vraag over een bestelling ook het ordernummer in te vullen,
stel je ons in de gelegenheid je mail met voorrang te behandelen. Spreek ons het liefst in de jij-vorm aan. Wij zijn geen instantie, maar gewoon mensen zoals jij. ;-)

   Klik hier en stuur ons een e-mail