Top

Handleiding Joyetech eGo ONE mini

Gebruiksaanwijzing Joyetech eGo ONE mini e-sigaret


Opladen

De Joyetech eGo ONE Mini batterij wordt opgeladen door het micro USB-stekkertje van het laadsnoertje in de onderkant  te steken en de normale USB-stekker aan de andere zijde in een USB-poort van bijvoorbeeld een USB-poort van bijvoorbeeld een laptop of een 220 volt USB-adapter te steken. Voor het eerste gebruik moet je de batterij aanzetten door binnen anderhalve seconde 5 x snel achter elkaar op het knopje te drukken.


Vullen van de eGo ONE Mini clearomizer

Het vullen van de eGo ONE Mini clearomizer doe je door de atomizer van de batterij los te draaien. Vervolgens draai je de onderste ring van de clearomizer af en kan deze gevuld worden met e-liquid.
LET OP » De vloeistof mag niet in het middelste buisje terechtkomen.

Bij normaal gebruik is het aan te raden de coil na ongeveer 3 weken te vervangen door een nieuw exemplaar. Na het vervangen van de coil moet je de e-liquid minimaal 10 minuten laten intrekken voordat je begint te dampen.


De e-sigaret in gebruik nemen

De eGo ONE Mini batterij heeft een ingebouwde aan-/uitbeveiliging. Controleer of de batterij aan staat door op het knopje te drukken. Indien het lampje dan niet brandt, klik dan 5 x snel achter elkaar op het knopje. Hierna staat de batterij aan en is deze klaar voor gebruik. Op dezelfde wijze zet je de batterij ook weer uit.