Top

Handleiding Justfog C14

Gebruiksaanwijzing Justfog C14 e-sigaret


BATTERIJ OPLADEN

De Justfog batterij wordt opgeladen door het micro USB-stekkertje van het laadsnoertje in de onderkant van de batterij te steken en de USB-stekker aan de andere zijde in een USB-poort van bijvoorbeeld een computer of (beter nog:) een 220 volt USB-adapter te steken.


LET OP » De batterij mag niet té lang worden opgeladen. ’s Nachts opladen wordt door de fabrikant afgeraden.


BEVEILIGING » Als het knopje te lang wordt ingedrukt, zal de batterij even knipperen en zichzelf automatisch uitschakelen.


E-LIQUID TOEVOEGEN

Schroef de clearomizer aan de onderzijde open en houd hem op de kop. Vul de tank vervolgens met e-liquid, in de ruimte tussen de glazen wand en het middelste buisje.


LET OP » Vloeistof mag niet in het middelste buisje terechtkomen.


DE SIGARET GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De Justfog-batterij heeft een ingebouwde aan-/uitbeveiliging. Controleer of de batterij aan staat door op het knopje te drukken. Indien het lampje dan niet brandt, klik dan 4 x snel achter elkaar op het knopje. Hierna staat de batterij aan en is deze klaar voor gebruik. Op dezelfde wijze zet je de batterij ook weer uit.


DE SIGARET GEBRUIKEN

De vloeistof moet enkele minuten in de coil van de verdamper worden opgenomen; hierna kun je beginnen te dampen. Druk op het knopje van de batterij en inhaleer tegelijkertijd rustig de eerste puff.


ONDERHOUD

► Raadpleeg hiervoor deze paginaonderhoud Justfog e-sigaret »


OVERIGE INFORMATIE

Capaciteit Justfog batterij

Daarnaast beschikt de batterij over een niveau-indicator. Hiermee kun je checken hoe vol (of leeg) je batterij ongeveer is. De kleur wit geeft aan dat de batterij vol of bijna vol is, blauw zegt dat deze half vol of bijna vol is, groen betekent dat hij nog een vierde aan stroomcapaciteit bevat en rood is een teken dat hij bijna leeg is. En dan is hij natuurlijk gemakkelijk op te laden via de passthrough methode.

De batterij is uitgerust met ‘constant voltage’ die ervoor zorgt dat altijd dezelfde voltage wordt gegeven, of hij nu vol is of bijna leeg. Dus geen verlies in dampvermogen wanneer de batterij leeg raakt.