Top

Handleiding Kamry Micro

Gebruiksaanwijzing Kamry Micro e-sigaret

Opladen

De Kamry batterij wordt opgeladen door de batterij los te draaien van de clearomizer en deze op de USB-lader te schroeven. Steek de USB-stekker (met batterij) in de USB-poort van bijvoorbeeld een USB-poort van bijvoorbeeld een laptop of een 220 volt USB-adapter te steken. 

Het lampje van de batterij wordt rood en het lampje van de USB-lader ook. Zodra de USB-lader groen oplicht (meestal na ongeveer een half uur), is de batterij voldoende opgeladen.

Vullen van de Kamry Micro clearomizer

Draai de clearomizer van je Kamry Micro e-sigaret los en houdt de clearomizer op z’n kop, met het mondstukje naar beneden. Draai vervolgens het metalen cilindertje (de ‘base’) los van de tank. Controleer of de coil stevig aangedraaid zit. Vul het tankje met e-liquid door tussen het kijkglaasje en het middelste buisje te druppelen. Gebruik hiervoor het gratis bijgeleverde handige vulflesje met naald, zodat je op de juiste plek binnen de clearomizer vult.


LET OP 
» Vloeistof mag niet in het middelste buisje terechtkomen; deze is bedoelt voor de luchtstroom.

De e-sigaret in gebruik nemen

Draai vervolgens de base weer terug op het tankje van de clearomizer en schroef de batterij er weer op. Laat de e-liquid enkele minuten goed in de coil trekken. Je e-sigaret is nu klaar voor gebruik.

 Instructies voor het vervangen van de coil

Draai de clearomizer van je Kamry Micro e-sigaret los en houdt de clearomizer op z’n kop, met het mondstukje naar beneden. Draai vervolgens het metalen cilindertje (de ‘base’) los van de tank. Je kunt nu de coil vervangen door de oude los te draaien. Hierna kun je de nieuwe coil in dit deel schroeven.


Draai tot slot de base (inclusief nieuwe coil) weer terug op het tankje van de clearomizer en schroef de batterij er weer op. Je e-sigaret is nu weer klaar voor gebruik.


 LET OP:  draai de nieuwe coil stevig aan, om lekkage te voorkomen. Laat vervolgens de e-liquid enkele minuten goed in de nieuwe coil intrekken, zodat je optimale smaakbeleving ervaart.