Top

Handleiding Vision Spinner 2 / Aerotank MOW

Gebruiksaanwijzing Vision Spinner 2 batterij /
Aerotank MOW clearomzer

Opladen Vision Spinner II batterij

De Vision Spinner 2 batterij wordt opgeladen door de batterij op de USB-lader te schroeven en deze in een USB-poort van bijvoorbeeld een laptop of een 220 volt USB-adapter te steken. Op de USB-lader zit een lampje dat rood zal oplichten. Op de batterij zit een schakelaar met ingebouwd lampje. Dit lampje zal een aantal malen knipperen en uiteindelijk blauw oplichten. De eerste keer moet de batterij minimaal vier uur achter elkaar opgeladen worden; in ieder geval net zolang totdat het lampje op de USB-lader groen is geworden.

Voor het eerste gebruik moet je de batterij aanzetten door binnen anderhalve seconde 5 x snel achter elkaar op het knopje te drukken.

Vullen van Aerotank MOW clearomizer

Het vullen van de clearomizer doe je door hem op de kop te houden en de onderste ring eraf te schroeven. Druppel nu langzaam de e-liquid langs de rand van de tank van de clearomizer.
LET OP » De vloeistof mag niet in het middelste buisje terechtkomen.

Wij raden aan gebruik te maken van het handige vulflesje/naaldflesje: dankzij de naald kun je heel precies tussen de wand van de tank en het middelste buisje druppelen, zonder te morsen. Na het vullen schroef je de base weer terug op de clearomizer waarna je hem op de batterij kunt draaien.

De e-sigaret in gebruik nemen

Controleer of de batterij aan staat door op het knopje te drukken. Indien het lampje dan niet brandt, klik dan 5 x snel achter elkaar op het knopje. Hierna staat de batterij aan en is deze klaar voor gebruik. Op dezelfde wijze zet je de batterij ook weer uit.


Handleiding Kangertech Aerotank MOW


Gebruiksaanwijzing: Om de coil van de Aerotank MOW clearomizer te vervangen, schroef je de onderste ring van de clearomizer af. Hierin zit de coil geschroefd die nu eenvoudig is te vervangen door een nieuw exemplaar. Schroef de nieuwe coil goed vast om lekkage te voorkomen.


Het vullen van de Aerotank MOW clearomizer doe je door hem op de kop te houden en de onderste ring eraf te schroeven. Druppel nu langzaam de e-liquid langs de rand van de tank van de clearomizer. Let daarbij goed op dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt! Dit buisje is namelijk bedoeld voor de luchtstroom tijdens het inhaleren. Wij raden aan de e-liquid in de clearomizer te druppelen door gebruik te maken van het handige vulflesje/naaldflesje: dankzij de naald kun je het beste tussen de wand van de tank en het middelste buisje komen, zonder te morsen. Na het vullen schroef je de base weer terug op de clearomizer waarna je hem op de batterij kunt draaien. Hiermee is je e-sigaret klaar voor gebruik.


Onderhoud
De Kanger Aerotank MOW verdamper is demontabel; de verschillende onderdelen zijn goed te reinigen door te spoelen met heet water. Hierna moeten de onderdelen grondig worden gedroogd met een tissue en (het liefst) een föhn, waarna ze weer in elkaar gezet kunnen worden voor gebruik.

Dual coil
 TIP  De dual coil (NB: de Aerotank MOW heeft een andere coil dan de gebruikelijke coils) kan eenvoudig worden vervangen door een nieuw exemplaar waardoor je verdamper weer vele weken perfect functioneert. Deze kun je meteen met voordeel meebestellen.

Kanger EMOW

De Kangertech Aerotank MOW wordt vaak verkocht als starterset in combinatie met de Kanger EMOW batterij van 1300 mAh. In onze shop kozen we als topmodel premium e-sigaret starterset voor de combinatie met de Vision Spinner 2 batterij van 1650 mAh: mooier, gebruiksvriendelijker en meer capaciteit. En bij ons nog goedkoper ook. :-)