Top

Shake and Vape

Goedkope shake and vape e-liquid

 

Sinds 1 juli 2019 mogen Shake ’n Vape e-liquids niet meer verkocht worden.

 
Op deze pagina tref je alle e-liquids aan die in een flesje van 10ml zijn te bestellen.

 

Shake & Vape e-liquid – in flessen van 60ml

 

Shake and Vape is een sterk geconcentreerde aroma. Deze pure flavours zijn nog te sterk van smaak en daardoor nog niet klaar om te dampen. Door het toevoegen van een booster kun je Shake & Vape liquid helemaal naar je eigen behoefte aanpassen en volop dampen. :-)


Maak een keuze uit de volgende merken Shake & Vape liquid:


Onze Shake & Vape e-liquid:

Staat jouw favoriete merk of type Shake ’n Vape er niet bij?

Mail ons gerust. Wij kunnen ieder bekend merk Shake ’n Vape liquid leveren.

 


Wat is Shake & Vape?

Bij ‘Shake & Vape’ maak je eenvoudig je eigen e-liquid door een Shake & Vape liquid (met sterk geconcentreerde smaak) te mengen met een (nicotine)boosterNicotineboosters zijn flesjes liquid van 10ml zonder smaak. Omdat deze flesjes ook leverbaar zijn zonder nicotine wordt een nicotinebooster ook wel base genoemd.


Voorbeeld
Door de inhoud van een 18mg nicotine base in een flesje met 50ml Shake 'n Vape e-liquid te mengen krijg je een fles van 60ml met een nicotinegehalte van 3mg/ml. Omdat de e-liquids binnen het Shake & Vape concept veelal bedoeld zijn voor gevorderde dampers is 3mg/ml prima voor deze gebruiker.

Welke nicotinegehaltes kun je maken?

Wanneer een 60ml fles ruimte heeft voor één 10ml booster is het mogelijk om tot 3mg/ml te mixen. Dit komt omdat volgens de TPD een verpakking met nicotine niet meer dan 20mg/ml mag bevatten. Wij adviseren QPharm nicotineboosters te gebruiken bij Shake & Vape producten, waarna de volgende nicotinegehaltes mogelijk zijn:

  • 50-in-60ml + Nicotinebooster 18mg/ml = 3mg/ml gehalte
  • 50-in-60ml + Nicotinebooster 12mg/ml = 2mg/ml gehalte
  • 50-in-60ml + Nicotinebooster 6mg/ml = 1mg/ml gehalte
  • 50-in-60ml + Nicotinebooster 0mg/ml = 0mg/ml gehalte.
Je kunt de PG/VG verhouding aanpassen door er een nicotinebooster met een andere PG/VG verhoudingen aan toe te voegen. Voor een nog intensere smaakbeleving en extra damp raden wij aan om een 100% VG booster toe te voegen. Wil je liever een hogere PG verhouding (en dus een grotere throat-hit) raden wij de 100% PG of de 70%/30% PG/VG nicotineboosters aan.

Kun je ook zonder booster de e-liquid gebruiken?

Ja, maar dat is niet aan te raden. De fabrikanten hebben de smaken gemaakt op een totaal van 60ml, waarbij de smaak te sterk kan zijn wanneer er geen booster (van bijvoorbeeld 0mg VG) bijgevoegd wordt.

Kun je ook meer boosters toevoegen?

Ja, maar dan moet je de volledige inhoud in een grotere fles te gieten. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een 100ml e-liquid fles te gebruiken in dit proces. Dit betekent wel dat de smaak ietsje slapper kan worden dan de fabrikant heeft bedoeld.