Top

⟩ El Patrón

El Patrón | Shake 'n Vape

The Boss of all Vapes

De flesjes hebben een capaciteit van 60ml en zijn gevuld met 50ml flavour concentraat, zodat je zelf een 10ml (nicotine)booster naar keuze in het flesje kunt gieten om te mixen.

El Patrón – Plata
El patron plata
Waan je in luxueuze sferen op een zonnig vakantieoord, zittend aan de bar met een heerlijke, dorstlessende aardbei & limoen cocktail in je hand. Doe er nog maar één!
€ 18,95
El Patrón – Plomo
El patron plomo
Durf je voor Plomo te kiezen? Dan kies je voor het grote avontuur. Een sterke, fruitkrachtige combinatie van perzik & limoen met een verrassende twist. 
€ 18,95
El Patrón – El Diablo
El patron el diablo

Recht uit de onderwereld, deze mix is lang geheim gebleven. Exotische aroma’s als mangosteen & lychee, gemixt met gewaagde smaken als anijs & eucalyptus maken van El Diablo een buitengewone smaakbeleving.

€ 18,95
El Patrón – La Puta
El patron la puta
La Puta is een unieke smaak in de El Pàtron reeks, een zachte ‘juicy’ zwartebessensmaak met een ultieme smaakbeleving. De blackmint zorgt voor verkoeling en is aanbevolen voor iedere damper die van een sensuele smaak houdt. 
€ 18,95
El Patrón – Tranquilo
El patron tranquilo
Tranquilo, Tranquilo! Doe rustig, chill en relax, neem een slok van je green tea. Vergeet al je problemen met spicy ginger & cactus.
€ 18,95
El Patrón – Explosivos
El patron explosivos

Zo’n explosie als dit heb je nog nooit meegemaakt! Een krachtig poweraroma van perzik, aardbei en limoen, met de sugarrush van bubblegum blijft je hoofd tintelen.

€ 18,95