Top

z _ Classic E-Sigaret | USB-oplader

  • Usb lader mini esigaret classic
0,50
Verzonden binnen: 1 werkdagOp voorraad: 30
Een speciale luxe oplader voor je Classic E-Sigaret® waarmee je via de USB-poort van een computer, laptop, 12 volt auto-adapter of 220 volt thuisadapter kunt opladen.

LET OP: Dit type USB-oplader is niet geschikt voor de batterij van de eVod-, Joyetech of Kamry Micro e-sigaret. Deze USB-laders vind je hier.


USB-lader voor de Classic E-Sigaret batterij


« DIT PRODUCT VERDWIJNT BINNENKORT UIT ONS ASSORTIMENT »

Helaas worden de onderdelen van de Classic E-Sigaret niet meer gefabriceerd.

Bezitters van de Classic E-sigaret kunnen tijdelijk nog deze USB-laders met groot voordeel bestellen. We hebben er nog enkele van in voorraad; bestel daarom snel voordat ze definitief zijn uitverkocht.

Vervangend product: We hebben een uitstekende vervanger voor dit type e-sigaret gevonden in de producten van het Nederlandse merk Vaporlinq. 

Je vindt deze geweldige Cig-a-LinQ e-sigaretten hier »Een speciale luxe oplader voor je Classic E-Sigaret (de kleine witte batterij en niet de grotere eVod batterij) waarmee je via de USB-poort van een computer, laptop, 12 volt auto-adapter of onze 220 volt thuisadapter kunt opladen. Deze oplader is door de degelijke uitvoering geschikt voor langdurig en intensief gebruik.


LET OP: Dit type USB-oplader is niet geschikt voor de batterij van de eVod, Joyetech of Kamry Micro e-sigaret, die kan hier worden besteld.