Top

Handleiding VAPOS e-sigaret

Gebruiksaanwijzing van de VAPOS e-sigaret


1. BATTERIJ OPLADEN

De VAPOS batterij bevat standaard alvast een beetje stroom, maar moet voor het eerste gebruik volledig opgeladen worden. Hiermee wordt een optimale levensduur bereikt. Vaak is dat de eerste keer zo’n 4 tot 5 uur. De lader stopt automatisch met laden wanneer de batterij vol is.
Schroef de batterij op de USB-oplader. Vervolgens schuif je deze oplader in de USB-poort van bijvoorbeeld een computer. De batterij kan ook uitstekend opgeladen worden met behulp van een 220 volt USB-adapter.

Wanneer de batterij wordt opgeladen, is het lampje op de USB-oplader rood. Dit lampje wordt groen zodra de batterij volledig opgeladen is.

2. E-LIQUID TOEVOEGEN

De VAPOS 1 E-SIGARET heeft een plastic atomizer. Deze vul je door het zwarte mondstukje aan de bovenzijde los te draaien. De VAPOS 2 E-SIGARET heeft een metalen clearomizer. Deze kan gevuld worden door de de cilinder aan de onderkant los te draaien. Controleer daarna of de ‘coil’ nog stevig vastgedraaid zit.

LET OP » De vloeistof mag niet in het buisje in het midden terechtkomen. Vul daarom nooit meer dan de hoogte van het buisje. Draai het zwarte mondstukje terug op de VAPOS 1 atomizer of draai de cilinder terug op de VAPOS 2 clearomizer.

3. DE SIGARET GEBRUIKSKLAAR MAKEN

Schroef de VAPOS 1 atomizer of de VAPOS 2 clearomizer voorzichtig op de batterij tot deze niet verder kan, maar draai niet te strak vast.

4. DE SIGARET GEBRUIKEN

Zodra de vloeistof goed in de atomizer of clear-omizer is opgenomen kun je beginnen met dampen door rustig een trekje te nemen. De VAPOS batterij gaat volledig automatisch aan en het rode lampje aan het uiteinde licht op. De vloeistof wordt door de hitte in de ‘coil’ verdampt en produceert volle rookwolken.

5. ONDERHOUD

► Raadpleeg hiervoor deze pagina: onderhoud VAPOS-Sigaret »