Top

z _ Classic E-Sigaret | Verstuiver

  • Verstuiver mini esigaret classic
3,95
Deze kleur of variant is op dit moment niet leverbaar. Kies een andere optie.
Verzonden binnen: 1 werkdagOp voorraad: 0
Vervang de verstuiver van je Classic E-Sigaret na ongeveer 4 weken zodat optimale verdamping van de vloeistof gegarandeerd blijft.

Vanaf € 2,50


Classic E-Sigaret | Verstuiver (OPRUIMING)


« DIT PRODUCT IS VERVANGEN DOOR EEN NIEUW PRODUCT »

Helaas worden de onderdelen van de Classic E-Sigaret niet meer gefabriceerd.


Vervangend product: We hebben een uitstekende vervanger voor dit type e-sigaret gevonden in de producten van het Nederlandse merk Vaporlinq. 

Je vindt deze geweldige Cig-a-LinQ e-sigaretten hier »Vervang de verstuiver van je Classic E-Sigaret na ongeveer 4 weken zodat optimale verdamping van de vloeistof gegarandeerd blijft.

Weerstand: 2,1 Ohm


Levensduur verstuiver:

De verstuiver is het onderdeel van je Classic E-Sigaret die het meeste te verduren krijgt. De waterdamp, nicotine en smaakstof wordt bij iedere trek aan de sigaret door de verstuiver verwarmd en opgenomen om afgegeven te worden door het mondstuk van de cartridge. Bij normaal intensief dagelijks gebruik raakt de verstuiver na een paar weken enigszins verstopt.

Uiteraard is dit schoon te maken, maar beter is in dat geval de verstuiver te vervangen door een nieuwe. Daarmee krijgt je Classic E-Sigaret een enorme boost en is de rook- en smaakontwikkeling weer 100% optimaal. Je kunt de verstuiver dus gerust reinigen, maar voor optimaal resultaat is het beter om de verstuiver als verbruiksartikel te zien.

Onderhoud verstuiver:

De stroperige liquid (de vloeistof in de cartridges) kan er voor zorgen dat de verstuiver verstopt raakt. Reinigen door de verstuiver een poosje in een bakje met alcohol (verkrijgbaar bij een drogisterij) te leggen helpt dan. Ook zijn er goede ervaringen gemeld door klanten die de verstuiver zo nu en dan onder een hete kraan afspoelen en met een föhn drogen. Wat ook goed werkt is de verstuiver na een poosje van gebruik te reinigen en dan een week lang een andere verstuiver te gebruiken.

Als een verstuiver niet goed werkt, wordt de vloeistof uit een cartridge niet goed genoeg verhit waardoor een cartridge maar kort meegaat. De stroperige vloeistof wordt niet verdampt, maar verdwijnt in de verstuiver die daardoor verstopt raakt. Daarom is goed onderhoud aan of regelmatig vervangen van de verstuiver van essentieel belang om volop van elektronisch roken te kunnen genieten.