Top

ZenSations Cartridge startset

  • Zensations cartridge startset
9,95
Verzonden binnen: 1 werkdagOp voorraad: 20
Deze e-sigaret van het merk ZenSations heeft de vorm van een traditionele sigaret. De batterij, die is verwerkt in de esmoker, heeft een capaciteit van 350mAh. Hiermee gaat de e-sigaret gemiddeld één dag mee bij gemiddeld gebruik.
⟩ Geschikt voor beginnende dampers.


ZenSations Cartridge startset (batterij met USB-lader)

 
⟩ Geschikt voor beginnende dampers.

 

Deze e-sigaret van het merk ZenSations heeft de vorm van een traditionele sigaret. De batterij, die is verwerkt in de esmoker, heeft een capaciteit van 350mAh. Hiermee gaat de e-sigaret bij normaal gebruik gemiddeld één dag mee, waarna je hem weer kunt opladen.


De startset bestaat uit een batterij en een USB-lader. Hierop moet een zogenaamde Refill geplaatst worden die je op deze pagina kunt vinden. Deze zijn verkrijgbaar in de smaken:

De Refills van Zensations maken gebruik van filters in plaats van een driptip. Een hele bewuste keuze: een filter geeft het gevoel van een traditionele sigaret. Is het filter versleten? Dan kun je deze heel eenvoudig vervangen door een nieuw exemplaar.

Over de ZenSations Refills

De ZenSations Refills zijn verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties en nicotine gehaltes. Schroef een nieuwe Refill stevig vast op de batterij. Hiermee voorkom je dat de vulling eruit valt. Gemiddeld gaat een Refill tot 1000 puffs/haaltjes mee.

 
 NB:  Bij deze startset moeten nog losse Refills worden mee besteld zodat je meteen kunt gaan dampen.

 
 LET OP:   De cartridge van dit type e-sigaret kun je niet vullen met e-liquid, maar moet als hij leeg is worden vervangen door een nieuwe cartridge.

Inhoud ZenSations Tobacco Grey startset:

  • 1 x 350 mAh batterij
  • 4 x extra filters (zwart)
  • 1 x USB oplader
  • 1 x Nederlandstalige handleidiing.

⟩ Link naar de bijbehorende filters »
⟩ Link naar de bijbehorende cartridges »

 

 TIP: 
Laad de batterij bij voorkeur op via een adapter met een vermogen van 500 mAh tot 1 Ampère (bijvoorbeeld die van een mobiele telefoon, en niet die van een tablet). Een te groot vermogen kan op termijn de levensduur van de batterij verkorten.

 

Meer informatie over deze e-sigaret?

Vanwege Nederlandse wetgeving mogen wij hier slechts één foto zonder uitgebreide productinformatie en reviews plaatsen. ⟩ Mail ons gerust voor meer informatie over dit product.